ZAAIEN, KWEKEN, KOKEN EN GENIETEN

Geen groente, fruit of kruid dat lekkerder smaakt dan als je ‘m zelf gekweekt hebt. Of je nou een grote tuin hebt of een bescheiden balkon: met het nieuwe Mica Decorations kookmagazine leer je in een handomdraai wat en wanneer je zelf kunt zaaien en oogsten. En hoe je daar de mooiste bordjes mee op tafel tovert.

Een zelfgemaakte feesttafel
Nu de nadruk in koken en kweken steeds meer komt te liggen op seizoen producten, lokale toppers en biodiversiteit, hebben we behoefte aan een gids die ons helpt de wereld van lekker én goed eten te navigeren. Et voilà! Het antwoord op al je vragen over het beginnen van een moestuin en het koken met verse producten vind je in het Mica Decorations kookmagazine, verkrijgbaar in vier talen.

Je ontdekt de mooiste groente, fruit en kruiden voor jouw tuin of balkon. Leert ze thuis te kweken. En gebruikt ze uiteindelijk in heerlijke, gezonde gerechten die jouw tafel omtoveren in een feesttafel. Alle fantastische foto’s in het kookmagazine zijn gemaakt met items uit de collectie van Mica Decorations. Echt de finishing touch van een bijzonder diner.

Gerechten van SVH meesterkok André van Doorn
Samen met SVH meesterkok André van Doorn (o.a. Kasteel Heemstede) hebben we 25 geweldige en originele recepten samengesteld. Wat dacht je van veldsla met Parmaham, pompoencrème en rucolapesto. Of ga je liever voor de heerlijke kabeljauw in komkommercrème met je eigen eetbare bloemen? Onze favoriet: de tarte tatin van kerstomaatjes met rozemarijn en Gorgonzola.

Ga er lekker voor zitten, laat je inspireren en lees precies hoe jij jouw buitenoase ook omtovert in een echte keukentuin. Je kunt het kookmagazine nu al bestellen! Klik hier

Because We Care: met deze 6 tips verduurzaam je snel, gemakkelijk én voordelig jouw huis

We willen allemaal wel een stukje duurzamer leven, maar waar begin je op je tocht naar een meer sustainable huis? Met dat vraagstuk houden we ons bij Mica Decorations al jaren bezig.

Lees verder

Kunstplanten: mooi, handig en bíjna niet van echt te onderscheiden

De kleur groen staat voor ontspannen en fris. Dit komt doordat we die kleur altijd associëren met buiten zijn. Bij de kleur groen denken we meestal aan natuur en de zomer, waardoor de kleur ook ontzettend rustgevend en stress verlagend werkt.

Lees verder

Haal het voorjaar in huis met kleurrijke kaarsen

Ben jij ook helemaal klaar met de winter? Wij hebben de perfecte manier gespot om het voorjaar in huis te halen: kleurrijke kaarsen! Lekker vrolijk voor overdag en tegelijkertijd erg gezellig om ’s avonds aan te steken.

Lees verder

Gezond groen: 5 tips voor het verzorgen van planten

Wie houdt er nou niet van planten in huis? Het staat mooi in het interieur en geeft energie. Toch heeft niet iedereen succes als het gaat om het verzorgen van planten.

Lees verder