Mica Decorations

Woonaccessoires

Van moderne vaasjes en stijlvolle kandelaars tot sfeervolle kussens en unieke wanddecoraties: onze woonaccessoires zijn er in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Zo vind je altijd iets dat perfect past bij jouw interieur, of je nu houdt van een strak, Scandinavisch design of juist van een warme, bohemian sfeer.

Ontdek onze woonaccessoires

Because We Care: met deze 6 tips verduurzaam je snel, gemakkelijk én voordelig jouw huis

We willen allemaal wel een stukje duurzamer leven, maar waar begin je op je tocht naar een meer sustainable huis? Met dat vraagstuk houden we ons bij Mica Decorations al jaren bezig.

Lees verder

Kunstplanten: mooi, handig en bíjna niet van echt te onderscheiden

De kleur groen staat voor ontspannen en fris. Dit komt doordat we die kleur altijd associëren met buiten zijn. Bij de kleur groen denken we meestal aan natuur en de zomer, waardoor de kleur ook ontzettend rustgevend en stress verlagend werkt.

Lees verder

Haal het voorjaar in huis met kleurrijke kaarsen

Ben jij ook helemaal klaar met de winter? Wij hebben de perfecte manier gespot om het voorjaar in huis te halen: kleurrijke kaarsen! Lekker vrolijk voor overdag en tegelijkertijd erg gezellig om ’s avonds aan te steken.

Lees verder

Gezond groen: 5 tips voor het verzorgen van planten

Wie houdt er nou niet van planten in huis? Het staat mooi in het interieur en geeft energie. Toch heeft niet iedereen succes als het gaat om het verzorgen van planten.

Lees verder