Get inspired

Lees onze laatste blogs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Because We Care: met deze 6 tips verduurzaam je snel, gemakkelijk én voordelig jouw huis

We willen allemaal wel een stukje duurzamer leven, maar waar begin je op je tocht naar een meer sustainable huis? Met dat vraagstuk houden we ons bij Mica Decorations al jaren bezig.

Lees verder

‘Ik wil alle verschillende plekjes uitproberen’

Sandra Gremmen (@finntage) is met 186.000 volgers een van de grootste woonbloggers van Nederland. Onlangs bekeek ze onze tuinsets om haar achtertuin nieuw leven in te blazen. Het kernwoord: flexibiliteit.

Lees verder

Een heel stijlvolle tuin!

Waarom zou je van je tuin niet de allerbeste (en meest stijlvolle) ruimte maken die het kan zijn?
Amanda Stevens is de kracht achter het populaire Instagram-account @mijnhuisje_ (38.000+ volgers). Ze houdt van alles wat pastel is en stelt voor deze blog onze tuinaccessoires op de proef.

Lees verder

Koken met Nicky van Westenbrugge

Ik ben Nicky, eigenaresse van Bee Hospitality Group. Bestaande uit een boutique hotel, een klassiek Frans restaurant, twee Napolitaanse restaurants en een vega concept in Eindhoven.

Lees verder

Lente! Zó haal je snel en met succes het lekkerste uit je eigen tuin

Wat is er fijner dan bij de eerste lentezon zaaien en de hele lente en zomer heerlijk koken uit eigen (moes)tuin?

Lees verder

Feestelijk tafelen met Mica Decorations

ls ik denk aan december, dan denk ik aan lekker lang tafelen en heerlijk eten. Voor mij staat de hele maand echt in het teken van feestelijk tafelen, borrelen en eten met mijn gezin en familie.

Lees verder

Kunstplanten: mooi, handig en bíjna niet van echt te onderscheiden

De kleur groen staat voor ontspannen en fris. Dit komt doordat we die kleur altijd associëren met buiten zijn. Bij de kleur groen denken we meestal aan natuur en de zomer, waardoor de kleur ook ontzettend rustgevend en stress verlagend werkt.

Lees verder

Zaaien, kweken, koken en genieten: ons magazine is uit!

Geen groente, fruit of kruid dat lekkerder smaakt dan als je ‘m zelf gekweekt hebt. Of je nou een grote tuin hebt of een bescheiden balkon: met het nieuwe Mica Decorations kookmagazine leer je in een handomdraai wat en wanneer je zelf kunt zaaien en oogsten.

Lees verder

5 Tips om de biodiversiteit in je tuin te vergroten

Biodiversiteit in de tuin staat voor een tuin vol leven. Denk aan dieren zoals bijen, vlinders en vogels maar ook aan verschillende planten en schimmels.

Lees verder

Haal het voorjaar in huis met kleurrijke kaarsen

Ben jij ook helemaal klaar met de winter? Wij hebben de perfecte manier gespot om het voorjaar in huis te halen: kleurrijke kaarsen! Lekker vrolijk voor overdag en tegelijkertijd erg gezellig om ’s avonds aan te steken.

Lees verder

Gezond groen: 5 tips voor het verzorgen van planten

Wie houdt er nou niet van planten in huis? Het staat mooi in het interieur en geeft energie. Toch heeft niet iedereen succes als het gaat om het verzorgen van planten.

Lees verder